Доктор за обложување – За 20 денари маестрален тикет со три пара, донесе добивка од 390.000 денари

Тикетот што е уплатен во Sport Life во Драчево е совршенство, со погодени три натпревари со знак ГГ1&ГГ2 со огромен вкупен коефициент од 19.500 и ќар од 5.400 евра нето.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *