Евет ја оствари првата цел со Болтон, сега сака да ја “избрише“ културата на навивање за најголемиот ривал

Вондерерс се на прагот на промоција во Лига 1 во Англија, но менаџерот на клубот го мачи една многу интересна ситуација

Слични вести...