Фановите на НФЛ ќе го добијат одговорот на прашањето кое го бараа 20 години

Трансферот на Брејди во Тампа Беј ќе покаже кој му ги носел титулите на Њу Ингланд, дали тој или тренерот Беличик.

Слични вести...