Отворен новиот СЛ автомат клуб на Sport Life во Маџари!

После Чаир и Тафталиџе, Маџари е третата скопска населба која доби СЛ автомат клуб на Sport Life, а токму во тој објект на улица „Благоја Стефковски“ број 61, имате прилика со малку среќа да освоите вредни добивки на апаратите.

Најпримамлив е тајм џекпотот кој ќе важи секој ден. Првиот ќе биде во периодот од 11 до 21 часот, десет пати ќе паднат по 500 денари, а потоа следува нов промо-период од 21 часот до полноќ, кога трипати ќе паднат по илјада денари. Затоа, бидете дел од СЛ автомат клубот во Маџари.

Можности за добивка има многу, ваше е да ја најдете вистинската добитна комбинација.

Секако, не само во Маџари, туку низ сите објекти низ Македонија каде има СЛ автомат клуб, постојат стандардните џекпоти. На интернет страницата на СЛ клуб, www.slclub.com.mk имате точни и прегледни информации да се информирате висината на џекпотите во сите објекти низ Македонија.

За оние што не знаат, СЛ автомат клубот на Sport Life ги нуди стандарните привлечни промоции: среда и петок after work, сабота girls night out, и во недела 600 за 1.000.

Не губете време, никогаш не се знае кога среќата ќе ви се насмее, можеби токму денеска е ваш ден.

- Оглас -

Најнови вести