ФФМ набавува три амбулантни возила за Клиниката „Св. Наум Охридски“

Фудбалската федерација донира три амбулантни возила на старата Градска болница во Скопје како учество во борбата против Коронавирусот

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *