Имаме велемајстор за ракомет – Прецизно погоди 7 играчи на голови за добивка од 218 илјади денари

Добитниот ракометен тикет е уплатен во објектот на Sport Life кај Млечен ресторан, а интересно е што се одиграни шест минуси на индивидуален тотал и еден плус, а добивката е зачинета и со 5 посто бонус

Слични вести...