Го препозна талентот на Елмас, низ неговата школа поминале над 30 репрезентативци, а сега атакува на добитен хуманитарен тикет

Легендата на Вардар Јовче Џипунов веќе две децении ја води најуспешната фудбалска школа во Македонија

Слични вести...