Гол во 88-мата минута му зеде 6.000 евра од џеб на играч од Штип, но си доби 99 дена бесплатни тикети во Sport Life (Фото)

Голот на Хелсинборг во 88-мата минута на дуелот против Утсикенс за 1-1 во втората лига на Шведска на играч од Штип од џеб му зеде 6.000 евра.

Тикетот со неверојатни квоти е уплатен на уплатното место на Sport Life во Штип, но натпреварот на кој се чекаше домаќините да имаат водство на полувремето и да победат на крајот од мечот не излезе.

На дури три натпревари играчот погоди гостински победи на полувреме и крај со квоти од 3.10, 3.40 и 3.55. Еден натпревар заврши нерешено како и што се бараше со квота од 3.40. На еден натпревар победи домашната екипа со “гол-гол“ и квота од 2.90, додека на еден меч беше потребно гостите да победат и да има голови во двете мрежи со неверојатна квота од 5.25. Последниот натпревар имаше и најмала квота, 1.45 и потребно беше само домашната екипа да победи.

Сепак, како утешна награда со Втора кеш шанса на Sport Life, играчот ја добива назад уплатената сума, но со Premium Lucky Loser добива и ваучери за бесплатно играње во следните 99 дена во висина на уплатената сум. Тоа значи дека во следните нешто повеќе од месеци играчот од Штип ќе може секој ден да уплаќа по 50 денари.

Привилата за Втора кеш шанса на Sport Life може да ги најдете на следниов ЛИНК.

- Оглас -

Најнови вести