И Американците се запалени за фудбал – Повеќе луѓе го гледаа финалето на ЕП од НБА-серијата за титула

Изненадувачки, но според податоците, вистина е дека мечот меѓу Италија и Англија беше повеќе гледан во САД од трите дуели меѓу Феникс санс и Милвоки бакс.

Слични вести...