И тоа е можно, скопјанец од Бутел со уплата од 50 денари, заработи речиси 700.000!

Седум погодени мечеви со големи квоти на овој прогнозер му донесоа феноменална добивка, а струмичани имаа добитни тикети за респект благодарение на голови во 94-та минута.

Слични вести...