И во полициски час нема проблем – обложувајте се од дома и добијте бонус од 500 денари!

Во време на вонредна состојба и кога е лиминитрано времето за движење, но и за работење на обложувалниците, Sport Life ви нуди одлична можност. Од петокот веќе започна со работа Online системот за обложување, која ви нуди одлична можност.

Веќе нема потреба да одите до обложувалница за да ги уплатите вашите тикети, ниту да размислувате дали е полициски час и дали сте заборавиле навреме да уплатите. Сега сето тоа може да го направите ОД ДОМА! Треба само преку вашиот компјутер, таблет или мобилен телефон да одберете натпревари од богатата понуда на Sport Life и да направите добитен тикет!

Едноставна е постапката да бидете дел од новиот начин на обложување од дома. Треба да се регистрирате на Sport Life и да уплатите средства со кои само вие може да располагате. Постојат неколку начини како да се уплатат средствата за користење, а потоа може да ја започнете новата авантура на обложување од каде и да сте. За сите подетални информации и за тоа како и каде може да се регистрирате ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА.

ВЕ ЧЕКА И БОНУС КОЈ МОЖЕ ДА ИЗНЕСУВА ДО 500 ДЕНАРИ

Како и секогаш, Sport Life нуди бонуси за оние најбрзите. Бонусот може да изнесува до 500 денари на првата уплата. Акцискиот бонус ги опфаќа првите 1.000 корисници кои ќе ги исполнат условите за добивање на бонусот во периодот до 15.06.2020 (доколку се надмине прагот од 1.000 корисници кои го искористиле правото на бонус пред истекот на периодот, организаторот има право да ја прекине бонусната акција пред нејзиното истекување). Сите детали околу оваа акциска понуда може да ги прочитате ТУКА.

Право на бонус „До 500 денари бонус на прва уплата“ имаат сите регистрирани и новорегистрирани играчи на Sport Life кои ќе уплатат за првпат депозити на својата корисничка сметка. Доколку не сте регистрирани, РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ ТУКА.  

За членовите на СЛ Клубот треба само логирање и верификација на профилот!

Едноставно, седете дома, почитувајте ги сите пропишани мерки за безбедност, а истовремето уплатете тикет во Sport Life и уживајте во спортските натпревари кои следуваат.

- Оглас -

Најнови вести