Ирски тикет со Квоти на денот носи убава добивка во Sport Life (Фото)

Ирски тикет со три натпревари од најквалитетната лига на оваа земја прави тикет со вкупен коефициент од 8,4 со Квоти на денот на Sport Life.

Дербито меѓу двете најтрофејни екипи, Дандалк со 14 титули и рекордерот Шемрок со 19 шампионски круни, може да се одигра на голови со 1-3I&1-3II, а коефициентот е 2.10.

Сент Патрикс е фаворит против УЦ Даблин и тука предлог со Квоти на денот е да се одигра Т1 1+&T1 2+ со коефициент 1.90.

Дери сити е во серија од шест меча без победа, но е голем фаворит против Дрогеда и ќе победи на меч со 2-4 гола, а за играта 1&2-4 Sport Life во Квоти на денот нуди коефициент 2.10.

Сите три натпревари може да се одиграат на ист тикет или да се комбинираат без ограничувања со останатите игри од билтенот и дневниот додаток на Sport Life.

 

- Оглас -

Најнови вести