Избор за сечиј вкус: Фудбалски натпревари, тенис и американски фудбал со зголемени квоти во Супер типот на Sport Life (Фото)

Натпревари од три спорт, од кои дури 14 се фудбалски, се дел од понудата со зголемени квоти на Sport Life, Супер типот. Останатите два натпревари се по еден од тенисот и од американскиот фудбал.

Првиот натпревар од понудата со зголемени квоти започнува во 12 часот, а во рамки на данското првенство се среќаваат Копенхаген и Брондби. Сепак, и доколку не успеете да го стигнете овој натпревар, остануваат уште 15 одлични меча со одлични и зголемени квоти.

Во фудбалската понуда, освен од Данска, има натпревари и од Турција, Холандија, Англија, Франција, Италија, Германија, Австрија, Норвешка, Романија, Бразил и САД. Накратко, избор за сечиј вкус.

- Оглас -

Најнови вести