Како на филм: Тргнал да бара пиво, завршил во палатата на шеик со мајмуни и лавови!

Англиски навивач раскажа интересна приказна која му се случила додека бил во потрага по алкохол во Катар.

Барајќи пиво или друг пијалок, Алекс Саливен и друштвото случајно налетале на човек кој им ветил дека ќе им најде, а се покажало дека е син на шеик. Во домот на шеикот имало мајмуни, лавови и егзотични птици.

Многумина не му веруваа на Алекс, но тој приказната ја поткрепи со снимки.

 

- Оглас -

Најнови вести