Се коси со законите на најголемиот сојуз на Континентот – Како тргна контроверзната Суперлига, ќе ја растури Европската Унија

Има спорни моменти во формирањето на мегапроектот во европскиот фудбал што се косат со основните правила на ЕУ.

Слични вести...