Како во маало, а се играше големо аргентинско дерби – Дијас јадеше на терен, па постигна победнички гол (Видео)

Расинг го победи вечниот ривал Индепендиенте во големото локално дерби во Аргентина, на кое имаше од сè по нешто и еден несекојдневен момент.

Слични вести...