Каков снајпер, го гаѓаше „пајакот“ како од шега (Видео)

Интересен момент, и тоа двапати како реприза се случи на фудбалски натпревар, а во фокусот е голман со снајпер во нозете.

Во кус рок во две различни акции, двaпати со дегажман ја погодуваше популарната пајак-камера, што е поставена високо за да може да се следат и моментите од птичја перспектива.

Првиот пат играта беше прекината и топката повторно му беше вратена на голманот, а тој покажа завидна вештина и вторпат по ред ја погоди камерата, за бурна реакција на публиката.

Goalkeeper hitting the spidercam not once, but twice! from soccer

- Оглас -

Најнови вести