Кавадарци ќе ужива во викенд-журка со Sport Life – Шанса за добитен тикет и грепки со супер награди

Во двата објекти, на Булевар „Моша Пијаде“ број 2 во сабота и на „Илинденска“ број 46 во недела, ќе има многу забава и награди почнувајќи точно напладне, па сè до 16 часот.

Слични вести...