Кралски договор во Мадрид – Десет отсто помала плата ако се доигра Ла Лига или двојно повеќе ако не се игра

Фудбалерите и кошаркарите на Реал Мадрид прифатија намалување од 10 проценти од годишните примања, кои би биле двојно поголеми ако не се доиграат домашните шампионати.

Слични вести...