Квотата 50 за победа на Леклер и 70 за Фетел, покажува колку Ферари е зад Мерцедес

Во италијанскиот тим се изненадени од катастрофалните резултати, и Ферстапен заостанува, Мерцедес само сам може да си се победи.

Слични вести...