Македонија со Миовски и Трајковски во нападот тргнува против Хрватска

Трајковски и Миовски ја сочинуваат напаѓачката двојка во почетниот состав на македонската фудбалска репрезентација за вечерашното гостување во Риека кај Хрватска.

Трајковски игра за Хајдук и во последно време даде неколку гола, а Миовски цела сезона беше напаст за голманите во Шкотска, па тие треба да бидат голема опасност за домашните.

- Оглас -

Најнови вести