Манчестер сити не ги коцка шансите за титула

Разликата во квалитет е на страната на актуелниот шампион, тоа го потврдуваат и двете последни победи против Барнли од по 5:0, па очекувам Сити да ги освои бодовите, вели Христов

Слични вести...