Мега-талентот на Баерн ќе потпише 5-годишен договор, можно е и да дебитира за Германија против Македонија

Еден од најголемите таленти во февруари ќе наполни 18 години и ќе добие убав роденденски подарок, а Германците се обидуваат и да ја победат Англија со ветување дека големиот талент може да дебитира за нив веќе во март

Слични вести...