МОК ќе го награди Дејан Георгиевски со 10.000 евра и месечна стипендија од 1.000 долари

Олимпискиот комитет до следните ЛОИ во Париз 2024 година ќе го помага таеквондистот секој месец со по 1.000 американски долари.

Слични вести...