Момци, што и да се случи, вие веќе сте наши херои, а ние секогаш ќе бидеме со вас!

Уште шест дена до грмењето во Букурешт со „Излези момче право на тераса“!

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *