Вложи само едно евро и со погодени 1-2 и 7+ си ќари 4.000 евра – Во Ресен на Супер-сингл со еден удар „отепа“ топ-добивка

Одлични тикети се играат во Македонија, а имаме тројца врвни мајстори со големи добивки.

Слични вести...