Не се памти вакво напаѓачко дуо: Заедно имаат 73 години, 774 постигнати гола и 54 освоени трофеи

Со вакво искуство Росонерите и дефинитивно имаат причини да веруваат дека може да стигнат до Скудетото

Слични вести...