Нема милост во фудбалот – Ги внесе во Премиер лигата и ги спаси, па доби отказ

Крис Хатон ја заврши мисијата во Брајтон, доби отказ, а како што вели сопственикот на клубот Тони Блум, тоа му била најтешката одлука во животот.

Слични вести...