Никој не сака да застане пред голманот кој симулираше секс

По потегот на голманот на шпанскиот третолигаш Линарес, Бримах Разак, кога за време на фотографирањето на тимот симулираше секс со соиграчот кој стоеше пред него, сега тимот најде нов начин на сликање.

Разак е ставен во средина со празен простор пред него. Секако, ова беше направено на шега, затоа и Разак се смее, а не дека сега соиграчите го избегнуваат. Сепак, што е сигурно, сигурно е.

Потсетување што правеше голманот пред една недела:

- Оглас -

Најнови вести