Одиграј тикет „во живо“ и освој 25.000 денари во Sport Life

Најдобрата обложувалница во Македонија, Sport Life, постојано им подготвува различни изненадувања на верните играчи. Последна во низата на интересни акциски игри е наменета за оние обложувачи кои обожаваат да уплатат тикети на мечеви „во живо“.

Тоа се тикети на натпревари кои веќе се започнати и во текот на мечот се бара добитна комбинација. Играта „Live експерти“ е поделена во четири етапи, а првата започнува од денеска и трае до 24 ноември. Следните три етапи ќе бидат во периодите од 25.11 до 01.12, потоа од 02.12 до 08.12 и последната четврта етапа ќе стартува на 09.12 и ќе трае до 18 декември.

Главната премија е 25.000 денари за играчот кој ќе има погодени најголем број тикети од понудата за обложување во живо во секоја од четирите етапи.

Оваа акциска игра, како и сите останати е ексклузивна само за оние обложувачи кои имаат СЛ клуб картичка. Доколку сè уште немате СЛ Клуб картичка, аплицирајте во најблиското уплатно место на Sport Life, по што ќе ја добиете картичката во најбрз можен рок.

Во секоја етапа корисникот којшто ќе погоди најмногу добитни тикети уплатени со уплата од најмалку 100 денари, кои содржат исклучиво натпревари од пондата за обложување во живо со минимален вкупен коефициент 5.00, и минимум два натпревари, се стекнува со подарокот.

Како најава за стартот на Светското првенство во Катар, денеска во Sport Life започна уште една интересна акциска игра Втора шанса за подарок, во која може да добиете Apple Iphone 14, TV Samsung, електричен тротинет, Смарт часовник…

- Оглас -

Најнови вести