Олимпијакос и Њукасл до последен момент чекаа да донесат радост во Скопје и Гостивар

За втор гол и потврда на победата во Пиреја, односно тикетот речиси со 3.000 евра добивка се чекаше до 92-рата минута.

Слични вести...