Падот на Роси во Катар – Летаа искри, за среќа, брзо се изгаси оделото на Докторот (Видео)

Италијанскиот мотоциклист падна на патеката на една од кривините при тестирањето во Катар, но, за среќа, мина без сериозни последици.

Слични вести...