Панче Ќумбев нема дилеми: Јувентус ќе го победи Наполи

Претседателот на Синдикатот на македонските фудбалери, Панче Ќумбев, дебитираше за тимот на СПОРТ МАНИЈА со полн погодок. Како прв гостин на нашата редакција, ги погоди сите пет двојки од минатиот викенд и неговото добитно ливче имаше одличен коефициент од 19,58.

Слични вести...