Пенал, салто, гол (видео)

Во текот на сите овие години сме посведочиле на секакви изведени пенали. Од прочуената паненка, па сѐ до неверојатни удари со пета. Но, пеналот кој го изведе рускиот фудбалер на Рубин Казањ, Норик Авдалјан, е вистинска мајсторија.

Дваесет и двегодишниот фудбалер ја затресе мрежата и успеа да направи салто при самото шутирање, иако сите мислеа дека тоа ќе биде уште еден рутински изведен пенал. Русинот очигледно знае како да остави своја трага во фудбалскиот свет.

- Оглас -

Најнови вести