Пешиќ: Како да држам тајмаут со маска на лицето? Лекарите нека бидат тренери

Српскиот стручњак вели дека спортовите во сала ќе бидат многу позасегнати отколку фудбалот.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *