По два и пол месеци пауза: Камбек прави и Спортската прогноза!

Доста беше пауза, со фудбалот се враќа и бесплатното натпреварување на Sport Life и Спорт Манија преку кое може да се освои iPhone XS и многу други вредни подароци.

Слични вести...