Преку 100 фудбалери за играта „Стрелец на гол“, одиграјте на жолти картони и корнери за сите мечеви во Топ 5 лигите

Веќе стандардна станува понудата во Sport Life  поврзана со Топ 5 лигите во Европа, а се однесува на бројот на жолти картони и изведени корнери во текот на мечот. За сите натпревари од петте најсилни лиги има понуда за „плус-минус“ играта што секогаш е предизвик да се погоди точно.

Освен броењето на жолти картони и корнери, тука е и огромната понуда за тоа кои фудбалери може да се запишат во листата на стрелци. Преку 100 играчи од Топ 5 лигите се дел можните стрелци, па на вас останува да одберете за кого верувате дека ќе се радува затоа што ја затресол противничката мрежа.

- Оглас -

Најнови вести