Се најде јунак: Го фатил коефициентот 80 во најнеочекуваниот пресврт во Серија А

Sport Life дополнително ќе го награди мајсторот кој успеа да го погоди коефициентот во кој речиси никој не веруваше во синоќешниот дуел во Серија А

Слични вести...