Се најдоа јунаци и за европскиот хит – Вилјем Втори го победи Ајакс во Амстердам

Сензација приреди тимот од Тилбург со победа против првиот фаворит за титулата во Холандија и ја заврши серијата од 7 домашни победи по ред на Ајакс

Слични вести...