Се прослави на Ју-Тјуб, со ефектен нокаут покажа и дека е врвен боксер (Видео)

Џејк Пол приреди спектакл во рингот и со еден удар го нокаутира познатиот Ултимејт-фајт борец Бен Аскрен во интересен бокс меч

Слични вести...