Се редат признанија за „дијамантот“ – Елмас во идеалниот тим млади играчи во Калчото

Нашиот репрезентативец само по 7 кола во Серија А за Наполи си ја зголеми цената за 7 милиони евра и е во најскапиот тим млади играчи во Италија.

Слични вести...