Што играат најголемите песимисти кога се работи за Македонија на ЕП?

Има и такви кои воопшто не веруваат во силата на нашата репрезентација.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *