Силата на Интер пак е во легендарниот систем на Хеленио Херера

Популарното Катеначо, или бункер-систем, е оригинален фудбалски изум на Италијанците, а го усоврши генерацијата на Интер од 60-те години на минатиот век.

Слични вести...