Сколс е воодушевен од големиот пријател на Ристовски: Игра феноменално, подобар е од мене

Португалскиот репрезентативец игра извонредно за Црвените ѓаволи, а големо признание стигна и од една од големите легенди на клубот.

Слични вести...