Скопската шема со Sport Life продолжува и во празничните денови во населбите Маџари и Аеродром

Утре и задутре бидете од 12 до 16 часот во објектите на Sport Life на улица „Благоја Стефковски“ во населбата Маџари и во Аеродром на Булевар „Јане Сандански“ број 1/I- локал 9., уплатете тикет, добијте грепка и чекајте убави награди

Слични вести...