Слоницата Буби типуваше кој ќе победи на првиот меч меѓу Германија и Шкотска (Видео)

Кај африканската слоница Буби, која се наоѓа во една зоолошка во Германија, неодамна беше откриено дека има талент за фудбал откако една топка паднала во нејзиното живеалиште, а таа започнала да ја шутира со нозете.

Сега Буби го типува и победникот на дуелот помеѓу Германија и Шкотска. Откако ја шутна топката, таа мина покрај германското знаме, па доколку ѝ верувате на Буби, треба да си ја пробате среќата и да одиграте на Германија, а најдобрата понуда за натпреварите од Европското првенство е во Sport Life.

Во следниот период останува да се види дали Буби ќе има успешност за типување како што тоа го имаше октоподот Пол, кој се прослави со прогнозирање на мечевите на Германија за време на Светското првенство во Јужна Африка во 2010 година.

- Оглас -

Најнови вести