Со часови го чекаа да пристигне – Со ваква поддршка Дрогба ќе прегази на изборите (Фото)

Легендата предизвика масовна хистерија при пристигнувањето во Трејвил, каде со поддршка на татко му ја презентираше програмата за престојните претседателски избори во Фудбалската федерација на Брегот на Слонова Коска

Слични вести...