Со систем нема утка – Ги фати сите 16 пара за одлична добивка од 138.000 денари

Во Гевгелија е уплатен добитен тикет со 8 фикса и систем 4 од 8, а сите 16 натпревари се погодени и ќарот е околу 2.000 евра нето.

Слични вести...