Судијата не виде, но каде беше ВАР – Можеше да го убие противничкиот играч, а не доби ниту жолт картон (Видео)

Судијата не реагираше, но затоа педагошка мерка презеде искусниот Клаудио Раниери и го замени нервозниот играч.

Слични вести...