Царството на бројките е чудесно, Лампард ја има магијата

Познатиот поранешен фудбалски ас досега водеше две екипи и две сезони работи како тренер, а и со Дерби и со Челзи, речиси и неверојатно, има идентичен број постигнати и примени голови.

Слични вести...